SHOARMA & PIZZERIA LA TOSCANA ROTTERDAM

SHOARMA & PIZZERIA LA TOSCANA ROTTERDAM Géén bezorgkosten bij La Toscana!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1895 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma & Pizzeria La Toscana Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 17:33 Zwarte doner geen respect dat je me die shit geeft lijkt alsof k kk kool eet
22 jun 2022 om 22:05 Super lekker
17 jun 2022 om 19:01 Deze jongens weten wat pizza is. Altijd lekker en snel bezorgd. Ze zijn erg vriendelijk. Top!
15 jun 2022 om 7:31 Weinig vlees en het was ook nog eens aangebrand
12 jun 2022 om 8:22 Eten was goed, bezorging duurde te lang.
11 jun 2022 om 12:26 EEN SLECHTE TENT!! had ik een bestelling geplaatst en gaf aan dat ik het zo snel mogelijk bezorgd wou hebben. Ik heb er letterlijk 2 uur voor gewacht en mijn bestelling werd alsnog niet bezorgd. Dus heb ik het maar geannuleerd. BIZZAR!!!
10 jun 2022 om 18:19 Topp
9 jun 2022 om 2:02 Eten was super slecht. Alles was doorweekt door vocht. Ik raad het IEDEREEN AF!! Ik gaf daarna het eten aan mijn hond en die moest meteen braken. BESTEL AUB NIET!!
7 jun 2022 om 22:45 Ik vraag om een pizza die niet te lang gebakken is. En wat krijg ik, een kartonnen baksel, waarmee je iemand zijn hoofd kan in frisbiën. Proef niet een wat ik eet. Ik bestel hier niet meer. Dit is nu al de zoveelste keer. Ruim 1.5 uur op eten.
4 jun 2022 om 19:56 Patat was koud en slap, ijs was al keer ontdooid en daarna weer bevroren. Frikadel was te lang gebakken. Turkse pizza was wel goed en lekker
3 jun 2022 om 19:51 ik was tevreden.
30 mei 2022 om 0:33 Bezorgtijd was prima Prijs is een euro duurder geworden maar de kapsalon word minder gevuld een beetje apart maar voor de rest prima bezorger was super snel trouwens